top of page

Daglicht Studio 10 visagie

 

Welkom bij de visagie- en hairstylingservice van Daglichtstudio 10!

 

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om er op je best uit te zien voor een fotoshoot of videoproductie. Daarom bieden wij professionele visagie- en hairstylingdiensten aan, zodat je ontspannen en zelfverzekerd voor de camera kunt staan.

 

Onze Diensten

Professionele Visagie
Onze ervaren visagisten zorgen ervoor dat je make-up perfect aansluit bij de stijl en sfeer van je shoot. Of je nu gaat voor een natuurlijke look, glamoureuze make-up of iets daartussenin, wij creëren de gewenste uitstraling.

Hairstyling
Van volumineuze krullen tot stijl lang haren. We zorgen ervoor dat je kapsel de hele shoot lang perfect blijft zitten.

Voordelen

- Op Maat Gemaakt: Elke make-up en hairstyling sessie is volledig afgestemd op jouw wensen en de specifieke eisen van de shoot.
- Hoogwaardige Producten: We gebruiken alleen de beste producten om een langdurig en professioneel resultaat te garanderen.
- Ontzorgd Begin: Begin je shoot zonder stress en in de wetenschap dat je er op je best uitziet.

 

Speciale Aanbieding

Boek je visagie en hairstyling samen met je studiohuur en profiteer van een speciale korting. In plaats van 95 euro per persoon, betaal je slechts 75 euro. Zo ben je verzekerd van een complete look tegen een voordelige prijs.

 

Boek Nu

Wil je stralen tijdens je volgende fotoshoot of video-opname? Boek nu je visagie en hairstyling bij Daglichtstudio 10 en laat ons team jou helpen om je mooiste zelf te laten zien.


Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem contact met ons op via daglichtstudio10@gmail.com of via whatsapp 0683524793.

 

We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw visie tot leven te brengen!

bottom of page